Start verkoop Begoniahof

Met veel plezier kunnen wij u melden dat wij op zaterdag 14 juni a.s. van 11.00 tot 13.00 uur starten met de verkoop van Begoniahof! U bent dan ook van harte uitgenodigd om dit moment bij te wonen.

vrijdag 13 juni 2014

Start verkoop Begoniahof

Er is ontzettend veel belangstelling voor de 24 royale herenhuizen in Begoniahof! De unieke ligging en aantrekkelijke prijzen van het project dragen hier zeker aan bij.

De start verkoop zal plaatsvinden op de locatie van het nieuwbouwproject. Op het schoolplein van het voormalige ROC Mondriaan (ingang Begoniastraat) kunt u alle benodigde informatie krijgen omtrent de verkoop van Begoniahof. De entree van het schoolplein naar het informatiecentrum aan de Begoniastraat is nabij het verkoopbord.

Tijdens de start verkoop kunt u de verkoopbrochure en een inschrijfformulier komen ophalen. U heeft tot maandag 23 juni de gelegenheid om uw inschrijfformulier in te leveren.

Wellicht is het verstandig als u alvast goed uw financiële mogelijkheden bekijkt. U kunt een hypotheekberekening aanvragen bij Frisia Hypotheken 070 - 342 01 51 (secretaresse: Natascha van Oversteeg) of Makelaarskantoor Reichman & Rommelaar 070 - 354 66 00 (secretaresse Anja Hardenbol).

Deze hypotheekberekening kunt u dan samen met uw inschrijfformulier inleveren bij één van bovengenoemde makelaars.

Uiteraard is het aanvragen van financieel advies ook mogelijk via uw eigen bank of tussenpersoon.

Graag tot ziens op zaterdag 14 juni!
Het verkoopteam van Begoniahof