Historie

Schouten is een bedrijf met een lange staat van dienst. Het Bouw- en aannemersbedrijf Schouten b.v. dateert van 1938. De heer Jan Schouten, oprichter, werkte als zelfstandig timmerman-uitvoerder voor diverse plaatselijke bedrijven.

In de jaren '70 werd er voor het eerst voorzichtig gekeken naar het, voor eigen risico, ontwikkelen van enkele koopwoningen. Later heeft dit geleid tot een ontwikkelingsunit Schouten de Jong, die sinds 1994 zelfstandig in de markt actief is geweest.
Om nog meer aan de eisen van de huidige markt te voldoen, hebben we er voor gekozen om onze beide bedrijven Bouw- en aannemersbedrijf Schouten en Schouten de Jong samen te voegen tot een sterk ‘Schouten’. Een bedrijf waar we trots op zijn!

We hebben onze positie in de markt in 75 jaar behouden én verstevigd. Door een integere en betrouwbare partner voor onze opdrachtgever en partners te zijn en te investeren in het aantrekken en scholen van kwalitatief personeel. En met gepaste trots op waar we staan, gaan we door. Want Schouten is een bedrijf dat vooruit wil. Met ontwikkelaars en bouwteams die goed op elkaar zijn ingespeeld waardoor er ruimte is voor creativiteit en innovaties. Juist in een veranderende omgeving.

Historie